Terug

Volg Vandaag Inside

Ook Bayern München weer voorzichtig in training

Ook Bayern München weer voorzichtig in training

6 apr 2020, 00:01

In navolging van enkele andere clubs uit de Bundesliga begint ook koploper Bayern München maandag weer voorzichtig met de training op het eigen complex. De spelers zullen daarbij in vier groepen worden onderverdeeld. Ze dienen zich op verschillende tijdstippen met hun auto in de ondergrondse parkeergarage te melden, waar ze worden opgehaald en naar diverse kleedkamers worden gebracht.

Het trainen gebeurt afzonderlijk van elkaar. Douchen en eten moeten de spelers daarna thuis doen. Volgens het voetbalmagazine Kicker zal de clubleiding er streng op toezien dat alles gebeurt binnen de richtlijnen van de Duitse autoriteiten over de leef- en gedragswijze in verband met het coronavirus.

Bayern gaat ook door met de thuistrainingen, die via een chatprogramma aan de spelers in hun woning worden doorgegeven. Bij de heringevoerde oefensessies op het trainingscomplex in München is nog geen publiek welkom.

De Bundesliga ligt minimaal nog tot eind april stil.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.