Terug

Volg Vandaag Inside

Ook Bayern München - Chelsea in Champions League zonder publiek

Ook Bayern München - Chelsea in Champions League zonder publiek

10 mrt 2020, 19:26

De return in de Champions League tussen Bayern München en Chelsea wordt volgende week woensdag zonder publiek afgewerkt. Het bestuur van de Duitse kampioen moest hiertoe besluiten nadat lokale autoriteiten evenementen met meer dan 1000 bezoekers tot half april hadden verboden. Met deze maatregel wil de overheid in Beieren de bevolking zoveel mogelijk beschermen tegen het om zich heen grijpende coronavirus.

De clubleiding van Bayern heeft de Europese voetbalbond UEFA op de hoogte gesteld van het verbod. Iedereen die in het bezit is van een toegangskaart voor het duel met Chelsea krijgt zijn geld terug. Bayern weet nog niet of er toeschouwers welkom zijn bij de andere duels tot 19 april.

De wedstrijden Valencia - Atalanta (dinsdagavond), Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund (woensdag) en Barcelona - Napoli (18 maart) in de achtste finales van de Champions League worden eveneens achter gesloten deuren afgewerkt. Dat geldt tevens voor een flink aantal duels in de Europa League.

Door de maatregel van de Beierse autoriteiten wordt ook de vriendschappelijke voetbalklassieker tussen Duitsland en Italië op 31 maart in Nürnberg zonder publiek gespeeld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.