Terug

Volg Vandaag Inside

Ook Atlético Madrid gaat snijden in salarissen

Ook Atlético Madrid gaat snijden in salarissen

27 mrt 2020, 18:14

In navolging van FC Barcelona gaat ook Atlético Madrid snijden in de salarissen van de spelers en stafleden. Volgens de huidige nummer 6 van de Spaanse competitie is een ingreep onvermijdelijk om het voortbestaan van de club te garanderen. Zonder een forse verlaging van de maandelijkse uitgaven komt de Madrileense topclub in acute geldnood vanwege de coronacrisis, die in Spanje hard heeft toegeslagen.

Een dag eerder legde Barcelona de duurbetaalde selectie, inclusief oud-Ajacied Frenkie de Jong, onder meer al een korting in de salarissen op gedurende de periode dat het voetbal stilligt.

Atlético zorgde eerder deze maand nog voor een grote verrassing door titelhouder Liverpool in de achtste finales van de Champions League uit te schakelen. Daarna werd er in Europa niet veel meer gevoetbald vanwege de uitbraak van het nieuwe coronavirus.

Dit verdient Diego Simeone per dag(!) 😱⬇

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.