Terug

Volg Vandaag Inside

Ook André van Duin te gast bij Vandaag Inside LIVE in de Ziggo Dome

Vandaag Inside nieuws

29 nov 2023, 22:08

Ook André van Duin is op zondag 10 december te gast bij Vandaag Inside LIVE in de Ziggo Dome, vertelde Wilfred Genee zojuist in de uitzending van Vandaag Inside.

Tijdens Vandaag Inside LIVE bespreken Johan, René en Wilfred alle hoogte- en dieptepunten van 2023. Verwacht leuke anekdotes, messcherpe analyses, interactie met het publiek en vooral heel veel humor.

Naast Johan, Wilfred, René en André van Duin zijn ook Hélène Hendriks en Bas Nijhuis te gast. Daarnaast zijn er optredens van Danny Vera en Marco Schuitmaker.

Kaarten voor Vandaag Inside LIVE zijn »HIER« te koop!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.