Terug

Volg Vandaag Inside

Ook Ajax speelt gelijk; Heerenveen komt driemaal terug

Ook Ajax speelt gelijk; Heerenveen komt driemaal terug

20 jan 2019, 19:40

Ajax had vandaag de kans om de koppositie van PSV over te nemen, ware het niet dat het zelf ook gelijk speelde. In eigen huis werd het 4-4 tegen Heerenveen.

Eerder vandaag speelde PSV in Emmen met 2-2 gelijk, nadat het tot een 2-0 voorsprong was gekomen. Invaller Pedersen werd de gevierde man in Emmen. Hij scoorde namelijk 2 doelpunten. Door het gelijke spel kwam PSV op 3 punten van Ajax.

Ook Ajax had het niet makkelijk tegen Heerenveen. Nadat het snel op 1-0 voorprong kwam, sloeg Heerenveen direct terug. Lammers tekende voor de 1-1. Daarna werd er veel gescoord en wist Heerenveen driemaal terug te komen van een achterstand. Eindstand: 4-4.

Door het gelijke spel blijven Ajax en PSV op dezelfde positie als waar ze nu staan.

Ajax was nog blij op het moment dat bekend werd dat PSV gelijk speelde tegen Emmen.

Embedded content: https://youtu.be/qStpa-AYn0g

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.