Terug

Volg Vandaag Inside

Ook aanvaller Wagner (32) houdt het voetbal voor gezien

Ook aanvaller Wagner (32) houdt het voetbal voor gezien

3 aug 2020, 11:19

Voormalig Duits international Sandro Wagner heeft zijn voetballoopbaan op zijn 32e beëindigd. Hij wil verder als coach, vertelde de oud-spits van Bayern München, Werder Bremen, Hertha BSC en Hoffenheim.

"Ik ben het voetbal enorm dankbaar. Het heeft me een geweldig leven gegeven. Ik heb al mijn doelen kunnen realiseren en mijn dromen waargemaakt", zegt Wagner die zijn laatste jaar als voetballer doorbracht in China bij Tianjin Teda. Daarvoor was hij nog een jaar actief geweest als stand-in voor Robert Lewandowski bij Bayern München, de club waar hij ook zijn loopbaan was begonnen. Wagner kwam acht keer uit voor de nationale ploeg van Duitsland.

De afgelopen weken namen ook zijn landgenoten en voormalig internationals Benedikt Höwedes (32) en André Schürrle (29) onverwacht afscheid.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.