Terug

Volg Vandaag Inside

Ook Aad de Mos kroont zich tot Koning TOTO!

Ook Aad de Mos kroont zich tot Koning TOTO!

27 nov 2020, 08:58

In navolging van Johan Derksen en Valentijn Driessen kroont ook Aad de Mos zich tot Koning TOTO. De voormalig trainer laat net als de Veronica Inside-analisten zien verstand van zaken te hebben door de Europa League-wedstrijden van Feyenoord, PSV en AZ juist te voorspellen.

Aad300 deelde donderdagmiddag op

een video waarin hij stilstaat bij de dood van Diego Maradona én een voorspelling geeft voor de duels PSV - PAOK, AZ - Real Sociedad en CSKA Moskou - Feyenoord.

'AZ gaat gelijkspelen tegen Sociedad, PSV wint van PAOK en Dick Advocaat en Feyenoord gaan gelijkspelen tegen CSKA Moskou. Heel veel succes voor deze drie clubs', aldus Aad de Mos, die een wel heel bijzondere decor koos voor z'n voorspelling.

Uren later blijkt Aad de Mos nog altijd feeling te hebben voor het spelletje: de voormalig trainer van ondere andere Ajax, Vitesse en PSV heeft alles bij het rechte eind! Bekijk de beelden hieronder.

Historisch moment: Johan heeft alles goed in de Toto!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.