Terug

Volg Vandaag Inside

Onyekuru helpt Galatasaray aan zege

Onyekuru helpt Galatasaray aan zege

10 nov 2018, 20:24

KAYSERI (ANP) - Galatasaray heeft de uitwedstrijd tegen Kayserispor tot een goed einde gebracht (3-0). Henry Onyekuru was de grote man bij de club uit Istanbul. De Nigeriaan maakte de eerste twee doelpunten van zijn ploeg. Ömer Bayram bepaalde in de slotfase de eindstand.

Ryan Donk ontbrak bij Galatasaray. Hij is door de Turkse voetbalbond voor zes duels geschorst wegens zijn aandeel in ongeregeldheden die vorige week uitbraken na het duel met Fenerbahçe (2-2). Tjaronn Chery, voormalig speler van ADO Den Haag en FC Groningen, werd na 61 minuten gewisseld bij Kayserispor.

Galatasaray blijft de nummer twee van de Turkse competitie, op vier punten van Başakşehir. De lijstaanvoerder was zonder de geblesseerde Eljero Elia te sterk voor Rizespor: 2-1.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.