Terug

Volg Vandaag Inside

Onvrede over reserverol Blind: 'Papa Blind is hier niet blij mee'

Onvrede over reserverol Blind: 'Papa Blind is hier niet blij mee'

2 nov 2022, 09:27

Daley Blind bleef tijdens het duel tegen Rangers FC (1-3) de hele wedstrijd op de bank zitten en dat heeft gezorgd voor onvrede binnen de familie, zo meldt Valentijn Driessen in De Telegraaf.

De chef voetbal van de krant was verbaasd dat Devyne Rensch de vervanger was voor Owen Wijndal en niet Blind. "Ik zag Blind warmlopen. Rensch liep daar ook, maar Blind is de vaste linksback van Ajax. Die verwacht je als vervanger van Wijndal. Dat moet verschrikkelijk voor Blind zijn. Collega Mike Verweij zei zelfs vernederend", aldus Valentijn.

Blind leek zich lange tijd klaar te maken voor een invalbeurt, maar bleef uiteindelijk toch op de bank. "Ik keek na afloop hoe hij reageerde: er kon nog net een handje van af richting Schreuder. Ik denk dat Blind hier niet blij mee is en ik denk dat papa Blind hier ook niet blij mee zal zijn."

Danny Blind zal naar alle waarschijnlijkheid na het WK terugkeren in de raad van commissarissen van de Amsterdammers. "Na het WK is hij vrij en Ajax heeft in een persbericht al aangegeven dat hij terugkeert als technische man in de rvc. Als Alfred Schreuder blijft winnen is er geen vuiltje aan de lucht voor hem, maar als hij niet blijft winnen kan het wel eens heel moeilijk worden om zijn positie te handhaven", concludeert Valentijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.