Terug

Volg Vandaag Inside

Ontslagen Oostende-doelman ontkent lockdownparty

Ontslagen Oostende-doelman ontkent lockdownparty

16 dec 2020, 11:33

De dinsdag door zijn club KV Oostende ontslagen doelman Fabrice Ondoa ontkent dat hij met het houden van een coronafeestje de regels heeft overtreden. "Ik heb niets georganiseerd, al zeker geen lockdownparty", schrijft de Kameroener op Instagram.

De feiten spreken niet in zijn voordeel. De politie van Oostende greep in de nacht van zaterdag op zondag in nadat er melding was gemaakt van een illegaal feest in het appartementencomplex waar de doelman woont. Tegen elf aanwezigen werd proces-verbaal opgemaakt. Het was reden voor de club om de Kameroense international te ontslaan.

"Het bestuur heeft niet eens de moeite genomen om me uit te nodigen voor een gesprek en me de feiten die me ten laste zijn gelegd uit te laten leggen", aldus Ondoa. "Ik heb het nieuws van mijn ontslag per mail en vrijwel op dezelfde tijd als de pers te horen gekregen."

De 24-jarige Ondoa, die dit jaar geen basisplaats had bij Oostende, houdt zijn onschuld vol. "Als ze me hadden uitgenodigd had ik kunnen uitleggen dat ik mezelf niets kan verwijten."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.