Terug

Volg Vandaag Inside

Zlatan ontevreden na rentree: 'Ik wilde juichen als een God'

Zlatan ontevreden na rentree: 'Ik wilde juichen als een God'

6 jan 2020, 22:13

Zlatan Ibrahimovic had meer verwacht van zijn rentree bij AC Milan. De 38-jarige Zweed baalde dat hij zijn club niet aan een zege op Sampdoria kon helpen (0-0).

Ibrahimovic mocht in de tweede helft invallen bij de club waarvoor hij tussen 2010 en 2012 ook al speelde. "De supporters hebben me geweldig ontvangen", zei hij. "Dat geeft me veel motivatie. Voor hen wilde ik zo graag scoren en daarna als een soort God juichen. Vlak voor de Curva", verwees hij naar de harde supporterskern van AC Milan.

"Je kan zien dat deze ploeg vertrouwen mist", zei Ibrahimovic die vorige maand afscheid nam van LA Galaxy. "Ik ben hier pas vier dagen maar ik beloof dat ik er alles aan ga doen om deze ploeg te helpen."

VIDEO - Hans zag Zlatan wel naar Feyenoord gaan: 'Heb jij gedronken Hans?'

Hans ziet Zlatan wel naar Feyenoord gaan: 'Heb jij gedronken Hans?'
1:30
Hans ziet Zlatan wel naar Feyenoord gaan: 'Heb jij gedronken Hans?'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.