Terug

Volg Vandaag Inside

Ontevreden ADO-fans halen verhaal bij Kuyt na dramatische seizoensstart

Ontevreden ADO-fans halen verhaal bij Kuyt na dramatische seizoensstart

11 sep 2022, 14:05

Een groepje supporters van ADO Den Haag heeft zondag naast het trainingsveld in Rijswijk een gesprek gehad met trainer Dirk Kuijt. Zo'n dertig aanhangers van de club uit de Keuken Kampioen Divisie waren daarbij aanwezig.

Algemeen directeur Edwin Reijntjes bevestigt een bericht van Omroep West, waarin staat dat de club vooraf door de politie al was getipt dat dit kon gebeuren. Uit voorzorg was de politie ook naar het trainingsveld gekomen, maar ingrijpen bleek niet nodig.

ADO Den Haag beleeft onder de nieuwe trainer Kuijt een teleurstellende start van het seizoen. Na zes wedstrijden heeft de ploeg pas 4 punten. Vorig seizoen liep ADO maar net promotie naar de Eredivisie mis. Dit seizoen is het doel om wel terug te keren op het hoogste niveau.

De ploeg van Kuijt speelt maandag uit tegen Jong FC Utrecht. Vrijdag zwaaide een deel van de Haagse aanhang met witte zakdoekjes tijdens de thuiswedstrijd tegen Jong AZ (2-2), als teken dat ze van Kuijt af willen. De 42-jarige Katwijker riep de supporters na afloop op om zijn ploeg juist op een positieve manier te ondersteunen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.