Terug

Volg Vandaag Inside

Onrust bij FC Eindhoven; Ernie Brandts niet voor de groep

Onrust bij FC Eindhoven; Ernie Brandts niet voor de groep

13 apr 2021, 10:49

Ernie Brandts zal de komende dagen de selectie van voetbalclub FC Eindhoven niet trainen. De coach van de club uit de eerste divisie zou niet meer het vertrouwen van de spelers genieten.

FC Eindhoven liet dinsdag in een korte mededeling op de website weten de de club zich de komende dagen beraadt op de toekomst van de huidige technische staf. "Na gesprekken met de technische staf en de spelersgroep neemt de club momenteel de tijd om tot een passende oplossing te komen. In onderling overleg is besloten dat hoofdtrainer Ernie Brandts de komende dagen niet voor de groep zal staan."

FC Eindhoven draait een matig seizoen in de Keuken Kampioen Divisie. De Brabantse club staat zestiende. Dit jaar won de ploeg van oud-international Brandts pas één keer in zestien duels. Volgens het Eindhovens Dagblad is er na de jongste nederlaag, afgelopen vrijdag tegen Jong PSV (0-2), een stemming geweest onder de spelers. Daaruit zou blijken dat er geen draagvlak meer is voor hoofdtrainer Brandts.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.