Terug

Volg Vandaag Inside

Onherkenbare Madonna bijt van zich af na kritiek op uiterlijk: 'Leeftijdsdiscriminatie'

Onherkenbare Madonna bijt van zich af na kritiek op uiterlijk: 'Leeftijdsdiscriminatie'

8 feb 2023, 14:40

Madonna heeft uitgehaald naar mensen die kritiek hadden op haar 'verbouwde' gezicht. Tijdens de uitreiking van de Grammy's afgelopen zondag werden close-upfoto's gemaakt waarop het gezicht van de 64-jarige zangeres er volgens critici "onherkenbaar" uitzag.

"In plaats van te focussen op wat ik zei in mijn speech, kozen veel mensen ervoor om alleen te praten over close-upfoto's die met een telelens zijn gemaakt en die iedereens gezicht er vervormd uit laat zien", schrijft Madonna in een bericht op Instagram. Volgens de zangeres heeft ze "opnieuw" te maken met "leeftijdsdiscriminatie" en woont ze op "een wereld die weigert vrouwen boven de 45 jaar te bejubelen en die het nodig vindt vrouwen te straffen als ze wilskrachtig, hardwerkend en avontuurlijk zijn".

Volgens Madonna is zij sinds het begin van haar carrière al door de media neergesabeld, maar weet ze dat het "allemaal een test is". De zangeres kijkt ernaar uit om "subversief gedrag te blijven vertonen, grenzen te verleggen, op te staan tegen het patriarchaat en vooral te genieten van het leven".

Reactie Vandaag Inside

Dinsdag reageerden de mannen van Vandaag Inside op de metamorfose van Madonna. "Dat was vroeger wel een mooi meisje", aldus Johan Derksen na het zien van een bijzondere video van de zangeres. Valentijn Driessen is ook geen fan van haar nieuwe uiterlijk: "Dit kan niet".

Begin december staat de Amerikaanse in de Ziggo Dome. Volgens René van der Gijp wordt dat een freakshow. "Ik ben naar die laatste show (2015) van Madonna in Nederland geweest. Dat was al een hele rare show; stond ze meer dan de helft van de show met zo'n speelgoedpistooltje. Dat is echt puur voor mensen die echt bezeten zijn van haar. Anders hoef je daar niet naartoe te gaan. Dat is onzin."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.