Terug

Volg Vandaag Inside

Ongevaccineerde Kimmich test positief: overweegt vaccinatie

Ongevaccineerde Kimmich test positief: overweegt vaccinatie

24 nov 2021, 19:40

Voetballer Joshua Kimmich van Bayern München heeft positief getest op het coronavirus. Dat heeft de Duitse kampioen laten weten over de international, die eerder bekendmaakte zich vooralsnog niet te willen laten vaccineren. Dat zorgde voor de nodige ophef in het land.

Het door corona getroffen Bayern München zei dat ook Eric Maxim Choupo-Moting positief getest heeft. De jarige aanvaller verbleef net als Kimmich al in quarantaine omdat hij in contact was geweest met een besmet persoon. De twee moesten afgelopen weekend net als Serge Gnabry, Jamal Musiala en Michaël Cuisance in quarantaine. Ze reisden daarom niet mee naar Oekraïne voor het duel met Dinamo Kiev in de Champions League. Bayern won het duel met 2-1.

Meerdere Duitse media meldden dinsdagavond dat Gnabry en Musiala inmiddels een eerste vaccinatie hebben gekregen. Kimmich zou dit nu ook overwegen. Niklas Süle en Josip Stanisic ontbraken dinsdag ook omdat ze besmet zijn, hoewel zij gevaccineerd zijn. Trainer Julian Nagelsmann was recent ook besmet.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.