Terug

Volg Vandaag Inside

Ongeluk houdt Löw van de bank bij Duitsland

Ongeluk houdt Löw van de bank bij Duitsland

31 mei 2019, 12:46

Bondscoach Joachim Löw ontbreekt op de bank bij de komende twee EK-kwalificatiewedstrijden van het Duitse voetbalelftal. De 59-jarige trainer is in het ziekenhuis opgenomen na een ongeluk tijdens het sporten. ''Ik voel me inmiddels weer heel goed, maar ik moet de komende vier weken een beetje rustig aan doen'', zegt Löw op de site van de Duitse bond DFB. Onduidelijk is wat er precies is gebeurd.

Assistent Marcus Sorg zit als eindverantwoordelijke op de bank bij de duels met Wit-Rusland (8 juni in Borisov) en Estland (11 juni in Mainz). Sorg krijgt hulp van keeperstrainer Andreas Köpke en technisch directeur Oliver Bierhoff. De 'Mannschaft' begon de EK-kwalificatiereeks in maart met een overwinning op het Nederlands elftal (2-3).

Löw is al sinds 2006 bondscoach van de Duitsers. Hij leidde zijn land op het WK 2014 naar de wereldtitel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.