Terug

Volg Vandaag Inside

Onfortuinlijke Makienok weer onder het mes

Onfortuinlijke Makienok weer onder het mes

21 nov 2018, 09:26

UTRECHT (ANP) - De Deense spits Simon Makienok heeft op zijn 28e verjaardag via Instagram slecht nieuws naar buiten gebracht. De speler van FC Utrecht moet opnieuw onder het mes en is weer voor maanden uitgeschakeld.

Makienok kwam in de zomer van 2017 over van Palermo en scheurde nog voor het seizoen goed en wel was begonnen een kruisband. Hij speelde daardoor vorig seizoen geen enkele wedstrijd voor Utrecht. Dit seizoen maakte hij zijn eerste minuten, maar een terugslag in zijn zwakke knie zorgt voor opnieuw een lange revalidatieperiode.

,,Veel mensen vroegen mij waarom ik al enige tijd niet heb getraind en geen wedstrijden speel. De waarheid is dat ik weer last heb gekregen van mijn knie en helaas is een operatie nodig om het probleem te verhelpen'', schrijft Makienok.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.