Terug

Volg Vandaag Inside

'One night-stands streng verboden voor fans tijdens WK in Qatar'

'One night-stands streng verboden voor fans tijdens WK in Qatar'

21 juni 2022, 15:44

One night-stands tussen fans zijn ten strengste verboden tijdens het WK in Qatar, melden insiders aan de Daily Star. Seks buiten het huwelijk is in het oliestaatje uit den boze, en daar wordt tijdens het wereldkampioenschap geen uitzondering op gemaakt. Eerder was al bekend dat alcohol uit den boze is, met uitzondering van de fanzones en de stadions.

Alleen getrouwde koppels mogen dus losgaan in hun hotelkamer in Qatar en single voetbalfans zullen zich moeten gedragen. Naast seks buiten het huwelijk is ook seks met mensen van hetzelfde geslacht strafbaar in Qatar. Mensen die deze wetten overtreden, kunnen een celstraf tot wel zeven jaar krijgen.

De FIFA heeft eerder gezegd dat alle fans welkom zijn tijdens het WK, maar de Daily Star meldt dat er groeiende zorgen zijn dat dit niet het geval is. Er zouden berichten zijn dat fans met verschillende achternamen niet samen een hotelkamer kunnen boeken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.