Terug

Volg Vandaag Inside

Onderzoek wijst uit: dit is de meest gehate Nederlandse scheidsrechter

Onderzoek wijst uit: dit is de meest gehate Nederlandse scheidsrechter

23 dec 2021, 21:47

Kelbet.nl analyseerde het afgelopen jaar met behulp van ruim 3500 tweets wie de meest geliefde en gehate scheidsrechter is van Nederland.

De meest besproken scheidsrechter op Twitter is Danny Makkelie, met 1490 tweets. Makkelie floot onder meer de halve finale tussen Engeland - Denemarken (2-1) van het EK 2020. Fans van Denemarken waren woest over de gegeven penalty door Makkelie aan de Engelsen, wat 550 negatieve tweets opleverde. Björn Kuipers zette in augustus een punt achter zijn loopbaan als scheidsrechter, maar kreeg met 1022 tweets waarvan 49,51 procent veel positieve reacties.

Bas Nijhuis kreeg met 46,29% ook aardig wat positieve berichten. Allard Lindhout is de meest gehate scheidsrechter volgens het onderzoek. De tweets over de 34-jarige scheidsrechter waren met 89,47% negatief.

(credits foto: Kelbet.nl)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.