Terug

Volg Vandaag Inside

Onderzoek naar blessure PSV-spits Malen duurt langer

Onderzoek naar blessure PSV-spits Malen duurt langer

17 dec 2019, 16:32

PSV weet nog niet hoe lang Donyell Malen precies aan de kant staat. De Eindhovenaren hoopten dinsdag duidelijkheid te krijgen over de ernst van de blessure van de spits. "Maar het onderzoek is nog niet afgerond. Dat gaat nog even duren. Tot die tijd kunnen wij niets zeggen over de geschatte duur", zei een woordvoerder van de club.

Malen viel zondag in de uitwedstrijd tegen Feyenoord (3-1) aan het begin van de tweede helft uit. De international liep een knieblessure op toen hij na een duel met Leroy Fer niet goed op de grond terecht kwam.

Verscheidene media meldden maandag dat de kruisband van Malen niet is afgescheurd, maar dat de schade aan zijn knie wel aanzienlijk is. Hij zou zeker vier maanden niet kunnen spelen.

Memphis Depay

De blessure van Malen is een volgende tegenvaller voor bondscoach Ronald Koeman. Memphis Depay scheurde afgelopen weekeinde in het competitieduel van zijn club Olympique Lyon een kruisband in zijn linkerknie. De oud-PSV'er kan zo'n zes maanden niet voetballen.

Oranje opent het Europees kampioenschap op 14 juni tegen Oekraïne.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.