Terug

Volg Vandaag Inside

'Onderzoek naar arbiter Blom na beschuldigingen'

'Onderzoek naar arbiter Blom na beschuldigingen'

7 dec 2020, 00:01

De Belangenvereniging Scheidsrechters Betaald Voetbal (BSBV) is intern met een onderzoek bezig naar aanleiding van beschuldigingen over 'buitenproportionele uitgaven' door arbiter en oud-bestuurslid Kevin Blom. Hij zou tijdens zijn bestuurlijke periode ten onrechte advocaatkosten van ruim 29.000 euro hebben laten betalen door de BSBV. Ook zou hij voor 7000 euro omstreden kosten hebben gedeclareerd. Dat meldt De Telegraaf op de website.

Blom (46) betwist de "ongefundeerde en anonieme aantijgingen". Volgens hem gaat het om onrechtmatige uitlatingen en een doelbewuste aantasting van zijn eer en goede naam. Blom stelt dat er sprake is van smaad en laster.

De KNVB is op de hoogte van het onderzoek van de BSBV naar Blom. Volgens de voetbalbond staat deze zaak los van zijn functioneren als scheidsrechter. Blom mag dan ook wat de KNVB betreft wedstrijden blijven fluiten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.