Terug

Volg Vandaag Inside

Ondertussen in Marbella: Frank de Boer playbackt ABBA voor zijn dochters

Ondertussen in Marbella: Frank de Boer playbackt ABBA voor zijn dochters

20 apr 2023, 18:30

Frank de Boer is op dit moment vakantie aan het vieren met zijn dochters. In een TikTok-video van dochter Beau is te zien dat hij playbackt op een nummer van ABBA.

Als tekst in de video valt te lezen 'POV: wanneer je vader nog steeds de vakantie betaalt terwijl je al een twintiger bent'. De oud-bondscoach is te zien terwijl hij een fles wijn ontkurkt voor zijn dochters. Als muziek valt het begin van 'Money, Money, Money' van ABBA te horen en De Boer playbackt het nummer lekker mee.

Bekijk hieronder de beelden en oordeel zelf.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.