Terug

Volg Vandaag Inside

'Onderhandelingen tussen Ajax en Spartak over Promes vastgelopen'

'Onderhandelingen tussen Ajax en Spartak over Promes vastgelopen'

4 feb 2021, 14:40

Russische media melden dat de onderhandelingen tussen Ajax en Spartak Moskou over een transfer van Quincy Promes zijn vastgelopen, schrijft De Telegraaf. De oorzaak daarvan is de verdenking van Promes bij een steekpartij.

Spartak is bang dat Promes voor langere tijd niet inzetbaar zal zijn als het tot een strafzaak komt. 'Juridische beslommeringen en een eventuele gevangenisstraf' zouden daartoe kunnen leiden, weet De Telegraaf. Spartak heeft daarom nieuwe eisen gesteld en wil de transfer alleen door laten gaan als Ajax bereid is een gedeelte van dat risico op zich te nemen, maar daar hebben de Amsterdammers geen oren naar.

Het OM kan een uitweg bieden door voor 25 februari, het einde van de Russische transfermarkt, duidelijkheid te geven. Het ligt echter niet in de lijn der verwachting dat het voor die tijd bekend is of Promes voor de rechter moet verschijnen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.