Terug

Volg Vandaag Inside

'Onderhandelingen tussen Ajax en Gravenberch lopen al acht maanden'

'Onderhandelingen tussen Ajax en Gravenberch lopen al acht maanden'

23 feb 2022, 11:05

Ajax en middenvelder Ryan Gravenberch zijn al acht maanden in onderhandeling over een nieuw contract. Dat meldde Voetbal International-clubwatcher Stef de Bont dinsdagavond bij VI Vandaag. Het contract van het jonge talent loopt nog tot medio 2023.

Gravenberch meldde eerder in het Algemeen Dagblad dat hij Ajax alleen verlaat als de Amsterdammers een transfersom aan hem overhouden. Dat zou dus betekenen dat hij moet bijtekenen of aankomende zomer moet vertrekken uit Amsterdam.

De 19-jarige middenvelder heeft Mino Raiola als zaakwaarnemer. Johan is geen fan van zijn manier van werken. 'Hij (Raiola, red) kan iedere speler verkopen. Je zou bijna zeggen dat hij een hoop stront nog kan verkopen. Maar hij maakt al die jonge jongens gek. Deze jongen is negentien jaar en staat net in het eerste van Ajax,' aldus Derksen, die vindt dat Raiola alleen aan zijn eigen portemonnee denkt.

'Die jongen is zo gek gemaakt met geld en topclubs als Bayern München door Raiola. Die brengt hem alleen maar weg omdat er voor hem ook een geweldige fee aan zit. Dat is de enige reden, daarom woont hij ook in Monaco. Maar help je die jongen ermee?' Vraagt De Snor zich af. Volgens Johan moet Gravenberch nog twee jaar bij Ajax spelen voordat hij de status heeft om de overstap te maken naar een internationale topclub.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.