Terug

Volg Vandaag Inside

'Ondanks dat ik weinig speel, realiseer ik me bij wat voor topclub ik zit'

'Ondanks dat ik weinig speel, realiseer ik me bij wat voor topclub ik zit'

30 nov 2021, 21:38

Perr Schuurs moet ook dit seizoen bij Ajax geduld hebben. De 22-jarige verdediger heeft nog geen vaste basisplaats kunnen afdwingen bij de landskampioen. Toch blijft hij positief over zijn situatie bij de Amsterdamse club. 'Ik ben een teamspeler en heel blij hoe het nu met ons gaat. Ondanks dat ik weinig speel, realiseer ik me vaak genoeg bij wat voor topclub ik zit', zegt hij in een interview op de website van Ajax.

Vorige week mocht Schuurs in de gewonnen uitwedstrijd tegen Besiktas (1-2) wel in het basisteam beginnen. 'In de afsluitende training deden we een partijvorm en toen kreeg ik het door. De trainer zei dat hij wilde rouleren en dat ik een kans kreeg om me te laten zien. Het was genieten. De Champions League is toch een ander podium dan de Eredivisie. Ondanks de vele wisselingen hebben we gewonnen. Het is best lastig om met weinig ritme in de Champions League te spelen. Maar ik ben blij met mijn prestatie en zeker ook met de 3 punten.'

Schuurs hoopt nog voor de winterstop vaker in de basiself te staan of in te vallen. 'In december moeten we alles winnen en alle punten pakken. Ik hoop dat ik zo veel mogelijk kan spelen. In de tweede seizoenshelft komen er ook nog veel wedstrijden. Dan hoop ik op meer minuten.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.