Terug

Volg Vandaag Inside

Ondaan loodst Telstar langs Jong AZ

Ondaan loodst Telstar langs Jong AZ

10 dec 2018, 23:06

EINDHOVEN (ANP) - Telstar heeft in de eerste divisie in een streekderby met 2-0 van Jong AZ gewonnen. In het AFAS Stadion nam Terell Ondaan, die in de jeugdopleiding van AZ speelde maar er nooit doorbrak, beide goals voor zijn rekening.

Na ruim vijf minuten maakte Ondaan zijn eerste van de avond en na ruim een uur maakte hij er 0-2 van. Ondaan stond vorig seizoen onder contract bij PEC Zwolle, maar daar werd zijn contract ontbonden. Telstar had de laatste drie wedstrijden niet gewonnen.

Cambuur won weer eens na vijf weken zonder zege. Robin Maulin maakte in de 84e minuut, toen PSV nog maar met tien man op het veld stond, uit een penalty de winnende goal. Bij PSV werd Bertalan Kun na een uur met zijn tweede gele kaart weggestuurd.

Telstar en Cambuur blijven in de middenmoot staan: ze bezetten respectievelijk de 13e en 12e plaats.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.