Terug

Volg Vandaag Inside

'Onbegrip binnen spelersgroep Ajax, deel selectie traint op eigen initiatief'

1 mrt 2024, 12:38

Binnen de spelersgroep van Ajax heerst onbegrip over de vele vrije dagen die ze deze week hebben gekregen. Dat meldt ESPN.

Eigenlijk hadden de Ajax-spelers vrijdag vrij gekregen, maar een deel van de selectie is op eigen initiatief gaan trainen op De Toekomst. Op maandag en dinsdag hadden de spelers ook al vrij gekregen. Zondag gingen de Amsterdammers nog met 2-0 onderuit bij AZ, en speelde het voor het eerst in een nieuwe 5-4-1-formatie.

Binnen de spelersgroep van Ajax heerst onbegrip en meerdere spelers zouden eerder deze week naar de technische staf zijn gestapt met de vraag waarom er drie vrije dagen werden gegeven.

Ajax speelt zondag tegen FC Utrecht, dat al vijftien duels op rij ongeslagen is.

Ajax staat op dit moment op de vijfde plaats in de Eredivisie. Johan Derksen zou het fatsoenlijk vinden als de club aan alle seizoenskaarthouders de helft terugbetaalt, vertelde hij onlangs bij Vandaag Inside. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.