Terug

Volg Vandaag Inside

Onana wil Ajax verlaten: 'Tijd om een stap te maken'

Onana wil Ajax verlaten: 'Tijd om een stap te maken'

29 apr 2020, 00:40

Andre Onana wil vertrekken bij Ajax. De keeper uit Kameroen is Ajax heel dankbaar maar is nu toe aan een nieuwe stap, zo vertelt hij in een interview met het Algemeen Dagblad.

'Begrijp me niet verkeerd, ik ben heel blij met Ajax en ben de club heel dankbaar. Het waren vijf geweldige jaren hier, maar nu is mijn tijd gekomen om een stap te maken. Die afspraak hebben we vorig jaar gemaakt. Ik weet nog niet wat er gaat gebeuren, maar mijn ambities en de afspraken zijn duidelijk', laat Onana weten.

Onana zou aankomende zomer een transfer willen maken. Zijn contract loopt nog tot 2022. De goalie wordt al weken hevig gelinkt aan zijn oude werkgever FC Barcelona. Onana zou zelfs een tijdelijke rol als reservedoelman accepteren.

Volgens Onana z'n zaakwaarnemer Albert Botines ligt de doelman goed in de markt: 'Er is veel beweging rondom André. Barcelona heeft nog geen officieel bod gedaan bij Ajax, maar hebben wel bij mij de verregaande interesse serieus kenbaar gemaakt. Daarbij speelt de huidige situatie van Barcelona natuurlijk ook een rol. De club moet financieel concessies doen, dus hebben ook geopperd om huidige doelmannen van Barcelona in de deal te betrekken.'

Dit seizoen blonk Onana meerdere malen uit. Ook in de Champions League wist de doelman uit Kameroen zich vaak te onderscheiden. Check hieronder één van zijn magistrale reddingen

VIDEO - Fenomenale redding Onana

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.