Terug

Volg Vandaag Inside

Onana werd staande gehouden door de politie: 'Ik hoor ze zeggen: 'Deze man gebruikt veel drugs''

Onana werd staande gehouden door de politie: 'Ik hoor ze zeggen: 'Deze man gebruikt veel drugs''

30 dec 2021, 12:53

In een uitgebreid interview met The Guardian heeft André Onana teruggeblikt op zijn dopingschorsing. Hij vertelt onder andere over de gevolgen die hij ondervond van zijn straf. Zo werd de Ajax-doelman in België staande gehouden, en nadat de agenten doorhadden dat ze te maken hadden met Onana, werd zijn auto grondig onderzocht.

'Het is de manier waarop er naar je wordt gekeken', vertelt Onana. 'Het is doping, je bent een drugsverslaafde. Hoe leg je uit aan je ouders dat je positief getest bent, terwijl je nog nooit gerookt of gedronken hebt? Er zullen nog steeds mensen zijn die denken dat ik schuldig ben.'

Hij vervolgt: 'Mensen hebben niet altijd de tijd om zich te laten informeren. In België werd ik staande gehouden door de politie. De normale gang van zaken, ze vroegen mijn documenten. Toen ik mijn identiteitskaart liet zien, herkende een van de agenten me: 'Meneer Onana, kom uit de auto.' Ze controleerden de hele auto. Ik hoorde iemand zeggen: 'Deze man gebruikt veel drugs.''

'Dat deed pijn. Ik kan er nu om lachen, maar de enige reden dat er geen gevecht ontstond, is dat het politieagenten waren,' besluit Onana.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.