Terug

Volg Vandaag Inside

'Onana weer in beeld bij Barça na afgebroken onderhandelingen'

'Onana weer in beeld bij Barça na afgebroken onderhandelingen'

23 mrt 2020, 15:10

Marc-André ter Stegen is nog altijd niet van plan om zijn contract bij FC Barcelona te verlengen. Volgens de Catalaanse krant Sport heeft de goalie een jaarsalaris van 6,5 miljoen euro geweigerd. Ook zijn de gesprekken momenteel afgebroken. De naam van Ajax-doelman Onana wordt weer genoemd als mogelijke opvolger van Ter Stegen.

Ter Stegen en Barça waren in onderhandeling over een verlenging tot 2024. Deze gesprekken verliepen niet soepel. De keeper vindt dat in het verleden 'mindere' spelers voor meer bijtekende en dus wil ook hij een beter salaris dan de 6,5 miljoen euro die de Catalanen hem aanbieden, dat meldt de Catalaanse sportkrant Sport

Omdat Ter Stegen vooralsnog niet kiest voor een langer verblijf bij Barça, wordt er in Spanje al gesproken over een opvolger. De geruchten over Ajax-doelman André Onana nemen weer sterk toe. De Kameroener werd eerder al gelinkt aan de Catalanen als back-up voor Ter Stegen, maar bij een eventueel vertrek van de Duitser is Onana een belangrijke kandidaat om eerste doelman te worden volgens Sport. Onana gaf zelf onlangs aan dat de deur naar Barcelona nooit gesloten zal zijn. Hij keepte eerder al in de jeugdopleiding van 'Blaugrana'.

VIDEO - Fenomenale redding Onana

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.