Terug

Volg Vandaag Inside

Onana terug in de basis bij Ajax

Onana terug in de basis bij Ajax

15 dec 2021, 19:55

Ajax start met een sterk gewijzigde basiself in het bekerduel met de amateurs van BVV Barendrecht. Kenneth Taylor en Victor Jensen maken hun basisdebuut, André Onana keert terug in de basis. 

Ajax-trainer Erik ten Hag heeft voor het duel met Barendrecht vooral gekozen voor spelers die normaal gesproken niet in aanmerking komen voor een basisplaats. Zo mag ook de Argentijnse verdediger Nicolás Tagliafico weer eens beginnen.

De voorhoede van Ajax wordt gevormd door David Neres, Danilo en Mohamed Daramy. De topscorer van Ajax, Sébastien Haller, zit op de bank. Ook Dusan Tadic doet niet mee.

Opstelling Ajax: Onana, Rensch, Schuurs, Martínez, Tagliafico, Jensen, Klaassen, Taylor, Neres, Danilo, Daramy.

PSV

PSV-trainer Roger Schmidt heeft voor het bekerduel met Fortuna Sittard zes wijzigingen aangebracht in zijn basisteam. De verdedigers Phillipp Mwene, Armando Obispo en Phillip Max, middenvelder Erick Gutiérrez en de aanvallers Yorbe Vertessen en Ritsu Doan mogen aan de wedstrijd in Eindhoven beginnen.

Dit zestal behoorde zondagavond bij de uitwedstrijd tegen NEC (1-2) niet tot het startende elftal. Zij nemen de basisplaatsen in van Jordan Teze, Olivier Boscagli, Mauro Júnior, Marco van Ginkel, Cody Gakpo en Bruma. Zij beginnen als reserve in eigen stadion.

Beide ploegen speelden vorige maand in de Eredivisie in Limburg tegen elkaar. PSV won de uitwedstrijd met 4-1.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.