Terug

Volg Vandaag Inside

Onana terug bij nationale ploeg van Kameroen

Onana terug bij nationale ploeg van Kameroen

29 aug 2023, 14:25

André Onana staat voor een rentree bij de nationale voetbalploeg van Kameroen. Bondscoach Rigobert Song heeft de doelman van Manchester United opgenomen in zijn selectie voor een duel op 12 september tegen Burundi.

Onana botste eind vorig jaar tijdens het WK met Song en werd uit de selectie gezet. Hij vertrok voortijdig uit Qatar en kondigde zijn afscheid aan als international. "Elk verhaal, hoe mooi dat verhaal ook is, kent een einde", schreef de voormalig keeper van Ajax in een verklaring: "Aan mijn verhaal bij het Kameroense elftal is nu een einde gekomen. Waar ik ook ga, zal ik de Kameroense vlag hoog blijven houden. Ik zal een fan blijven zoals de meer dan 27 miljoen Kameroeners dat bij elke wedstrijd zijn. Dank aan iedereen die in mij geloofde."

Kennelijk hebben Onana en bondscoach Song hun onderlinge problemen opgelost. De voetbalbond van Kameroen geeft geen verklaring voor de terugkeer van Onana.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.