Terug

Volg Vandaag Inside

Onana spreekt voorkeur uit: 'Barcelona zou mijn eerste keus zijn'

Onana spreekt voorkeur uit: 'Barcelona zou mijn eerste keus zijn'

14 dec 2021, 17:43

André Onana lijkt zo goed als zeker te vertrekken bij Ajax. Van de 25-jarige doelman wordt al maanden beweerd dat hij een voorcontract heeft getekend bij Inter - dat hem komende zomer transfervrij kan overnemen - maar dat ontkent Onana. 

‘Er wordt over van alles gesproken, over Arsenal en Barcelona. Op dit moment is er nog niets zeker. We hebben nog niks gekozen’, zegt de Kameroense doelman in gesprek met Diario Sport. Wel geeft Onana aan dat hij toe is aan een volgende stap. ‘Ik vind het tijd om een nieuwe deur te openen. We hebben hier al het mogelijke gehaald en hebben geschiedenis geschreven. Het is tijd voor een nieuwe weg.’

Mogelijk vervolgt Onana zijn loopbaan in Barcelona. De doelman ziet een vertrek naar Barça, waar hij tussen 2010 en 2015 onder contract stond, helemaal zitten. ‘Ik heb een zeer goede band gehouden sinds ik er ben vertrokken. Barcelona is mijn thuis en er is altijd contact gebleven. Dat zou mijn eerste keus zijn.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.