Terug

Volg Vandaag Inside

Onana schuldbewust na blunder: 'Het is mijn verantwoordelijkheid'

Onana schuldbewust na blunder: 'Het is mijn verantwoordelijkheid'

11 jan 2022, 15:30

In het openingsduel van Kameroen op de Afrika Cup ging Ajax-doelman André Onana opzichtig in de fout. Onana gaf tegenover ESPN toe dat het zijn fout was, maar heeft ook een excuus voor de blunder.

'Soms ben je een seconde te laat. Of ik kom eruit, of ik doe het niet, tackle of niet, maar hier heb ik de beslissing genomen om eruit te komen,' aldus de Kameroener, die wel een excuus had voor zijn fout.

'Ik kreeg een klap op mijn borst, ik werd knock-out geslagen, maar dit is mijn verantwoordelijkheid, daarom sta ik in het doel. Misschien was het niet de beste beslissing, maar ik had hem al genomen en ik moet nu leren van deze fouten. Iedereen moet zijn fouten erkennen, ik net zoveel als iedereen.'

De fout van het Inter-target was niet fataal. Kameroen won het eerste duel op de Afrika Cup met 2-1 van Burkina Faso.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.