Terug

Volg Vandaag Inside

Onana reageert voor het eerst: 'Dit is het resultaat van een menselijke fout'

Onana reageert voor het eerst: 'Dit is het resultaat van een menselijke fout'

5 feb 2021, 14:13

André Onana heeft voor het eerst gereageerd op zijn schorsing van twaalf maanden. Via een statement op social media laat hij weten de regels te hebben overtreden, maar de straf te zwaar te vinden.

'Ik wil verduidelijken dat alles het gevolg is van een menselijke fout. Ik heb een medicijn met een verboden stof verward voor een simpele aspirine', laat de Ajax-doelman weten. 'Ik vind de straf buitensporig, omdat de UEFA heeft erkend dat het geen opzettelijke fout was.'

'Ik ben de afgelopen vier jaar uitgeroepen tot beste keeper in Nederland en de laatste drie jaar in Afrika. Ik wil duidelijk maken dat ik geen doping nodig heb om mijn carrière een boost te geven. Ik zal de beslissing aanvechten bij het CAS. Ik hoop dat ik snel terug ben op het veld om te doen waar ik zo van hou en zodat ik mijn ploeggenoten kan helpen. Ik wil Ajax en de nationale ploeg van Kameroen bedanken voor hun steun en vertrouwen in mij.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.