Terug

Volg Vandaag Inside

Onana opgelucht na rentree: 'Was gestrest en nerveus'

Onana opgelucht na rentree: 'Was gestrest en nerveus'

24 nov 2021, 22:09

André Onana heeft na afloop van de overwinning op Besiktas gereageerd op zijn rentree. In het interview met Ajax TV bekend de Kameroener dat hij zenuwachtig was in aanloop naar de Champions League-confrontatie.

'Het was fantastisch. Goed gevoel. Ik was een beetje gestrest voor de wedstrijd, maar mijn teamgenoten hebben mij daar goed mee geholpen. Ze waren dichtbij en hebben tegen me gepraat. Ik ben blij dat het goed gegaan is', aldus een opgeluchte Onana.

De Ajax-goalie zelf zag de basisplek niet direct aankomen, aangezien Remko Pasveer de onbetwiste nummer 1 lijkt in het team van Erik ten Hag. 'Natuurlijk was ik verrast. Vooral vanwege de goede vorm van Remko en het team momenteel. Het voelde een beetje als mijn debuutwedstrijd. Ik ben heel blij met de overwinning en hoop dat we geschiedenis kunnen schrijven dit seizoen.'

'Na 10 maanden is het een lange tijd. Het was niet makkelijk voor mij. Om weer te mogen spelen op dit niveau is fantastisch, dus ik ben blij dat ik weer terug ben. In het begin was ik erg nerveus toen we naar het stadion reden en in de kleedkamer. Ik was opgewonden en nerveus... Nous (Mazraoui, red.) vertelde me dat ik normaal nooit zo was. Het was een bijzonder moment voor mij na alles wat er is gebeurd. Ik ben hier om het team te helpen als zij mij weer nodig hebben', besluit Onana het interview optimistisch.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.