Terug

Volg Vandaag Inside

Onana ook geschorst op FIFA 21

Onana ook geschorst op FIFA 21

24 feb 2021, 18:02

Het zit Ajax-keeper André Onana voorlopig niet mee. Onana kreeg van de UEFA een dopingschorsing van maar liefst twaalf maanden en mag geen voetbal gerelateerde activiteiten uitvoeren. De Kameroener mag nu zelfs niet eens met zichzelf spelen in FIFA 21.

Dat ontdekte Ajax Life na een update in FIFA 21. EA Sports heeft de update alleen uitgevoerd op de offline-modus (zoals carrière). Onana is dus wel nog beschikbaar op de online-modus, zoals FIFA Ultimate Team.

De doelman van Ajax werd eerder deze maand door de UEFA voor een jaar geschorst vanwege een dopingovertreding. Bij de doelman werd vorig jaar oktober tijdens een controle buiten de wedstrijden om furosemide in zijn urine aangetroffen. Volgens Ajax had Onana per ongeluk het verboden middel binnengekregen via een tabletje dat hij nam omdat hij zich die dag niet lekker voelde.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.