Terug

Volg Vandaag Inside

'Onana nog steeds bovenaan verlanglijstje Barça'

'Onana nog steeds bovenaan verlanglijstje Barça'

8 apr 2020, 15:40

André Onana staat voor de zoveelste keer in de Spaanse krant Sport. FC Barcelona volgt de goalie nog altijd op de voet. De Catalanen voegen de keeper uit Kameroen graag toe aan de selectie, zo meldt het Spaanse medium. Naar verluidt zou Ajax ook mee willen werken aan de wens van Onana. De keeper van de Amsterdammers zou graag terug willen keren naar Barcelona.

Barça wil graag door met eerste doelman Marc-André Ter Stegen maar de onderhandelingen verlopen zeer moeizaam, ze zouden zelfs inmiddels zijn afgebroken.

Sport meldt ook dat Onana vooralsnog genoegen neemt met de rol als reservekeeper mocht Ter Stegen toch verlengen. Wel wil de Kameroener de garantie dat hij uiteindelijk eerste doelman wordt.

Ajax vraagt, naar verluidt, rond de 40 miljoen euro voor Onana. Ze zijn bereid om mee te werken aan de transfer maar de vraagprijs staat wel vast. Onana heeft nog een contract tot 2022 in Amsterdam.

VIDEO - Fenomenale redding Onana

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.