Terug

Volg Vandaag Inside

Onana uit selectie van Kameroen gezet en mist WK-wedstrijd tegen Servië

Onana uit selectie van Kameroen gezet en mist WK-wedstrijd tegen Servië

28 nov 2022, 00:00

Doelman André Onana ontbreekt maandag bij Kameroen in de WK-wedstrijd tegen Servië. Een bron bij de Kameroense voetbalfederatie meldde aan persbureau AFP dat Onana om niet-gespecificeerde disciplinaire redenen uit de selectie is gezet. De oud-doelman van Ajax, die nu voor de Italiaanse club Internazionale speelt, wordt onder de lat vervangen door reservekeeper Devis Epassy. Het duel in Al Wakrah begint om 11.00 uur.

De 26-jarige Onana keepte vorige week op het WK wel tegen Zwitserland. Die groepswedstrijd verloor Kameroen met 1-0. Naast Onana staat ook middenvelder Samuel Oum Gouet dit keer niet in de basis. Hij wordt door bondscoach Rigobert Song vervangen door Pierre Kunde, zo blijkt uit de volledige opstelling.

Bij tegenstander Servië staat Ajacied Dusan Tadic opnieuw in de basis. Nemanja Gudelj (oud-speler van NAC Breda, AZ en Ajax) ontbreekt in de basiself. Filip Kostic, oud-speler van FC Groningen, start wel.

Als Kameroen ook van Servië verliest en Brazilië later op de dag een nederlaag tegen Zwitserland weet te vermijden, is het Afrikaanse land uitgeschakeld op het WK.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.