Terug

Volg Vandaag Inside

Onana groot vraagteken voor duel met Bayern

Onana groot vraagteken voor duel met Bayern

8 dec 2018, 23:46

ZWOLLE (ANP) - Trainer Erik ten Hag hoopt zondag meer duidelijkheid te krijgen over de ernst van de blessure van André Onana. De doelman viel zaterdag tijdens de gewonnen uitwedstrijd tegen PEC Zwolle (4-1) uit met klachten aan een hamstring. Hij moest zich laten vervangen door Kostas Lamprou, die een onzekere indruk maakte.

Ten Hag hoopt dat Onana woensdag weer tegen Bayern München kan uitkomen in de Champions League. ,,Maar dat is nu even afwachten, zolang we hem niet hebben onderzocht", zei hij.

Ook Donny van de Beek moest zich tegen PEC Zwolle laten vervangen. ,,Maar ik denk dat hij er woensdag wel weer bij is", verklapte Matthijs de Ligt. ,,Hij kreeg een knie in een bovenbeen."

Onduidelijk is wel of Kasper Dolberg tegen Bayern München kan uitkomen. De aanvaller ontbrak in Zwolle wegens een knieblessure. Hakim Ziyech lijkt wel klaar voor een rentree, na een knieblessure. Trainer Ten Hag hield hem in Zwolle nog op de bank.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.