Terug

Volg Vandaag Inside

Onana gewoon op doel tegen Valencia

Onana gewoon op doel tegen Valencia

10 dec 2019, 20:56

Ajax begint om 21.00 uur met Noa Lang en Edson Álvarez aan het laatste en beslissende groepsduel in de Champions League met Valencia. De 20-jarige Lang start in de volgepakte Johan Cruijff ArenA op de linkerflank omdat Quincy Promes nog steeds geblesseerd is. Voor Álvarez is een plek vrijgekomen op het middenveld omdat Hakim Ziyech net als in de gewonnen uitwedstrijd tegen Valencia (0-3) als rechtsbuiten start.

Noussair Mazraoui krijgt als rechtsback de voorkeur boven Sergiño Dest. André Onana verdedigt gewoon het doel van Ajax, ondanks lichte hamstringklachten.

Ajax overwintert in de Champions League als het wint of gelijk speelt tegen Valencia. De kampioen van Nederland mag zelfs verliezen als Chelsea voor eigen publiek niet weet te winnen van Lille OSC. Als Ajax achter Valencia en Chelsea als derde eindigt in de groep, dan speelt het na de winterstop in de Europa League.

Opstelling Ajax: Onana; Mazraoui, Veltman, Blind en Tagliafico; Álvarez, Van de Beek en Martínez; Ziyech, Tadic en Lang.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.