Terug

Volg Vandaag Inside

Omtzigt: NSC niet klaar om te onderhandelen, ziet rechtsstatelijke belemmeringen bij PVV

Omtzigt: NSC niet klaar om te onderhandelen, ziet rechtsstatelijke belemmeringen bij PVV

29 nov 2023, 17:55

De partij van Pieter Omtzigt, NSC, is niet klaar om te onderhandelen over de formatie van een kabinet. Dat heeft partijleider Omtzigt tegen verkenner Ronald Plasterk gezegd, vertelt hij na afloop van dat lange gesprek aan de verzamelde pers.

Omtzigt ziet nog steeds belemmeringen bij de PVV, onder meer op het gebied van de rechtsstaat. Hij wil dat een informateur wordt aangesteld die gaat kijken naar overeenkomsten bij partijen. Hoe dat er precies zal uitzien, werd niet duidelijk.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.