Terug

Volg Vandaag Inside

Omonia-doelman verschijnt lachend voor camera na nederlaag en vraagt om foto met Ten Hag

Omonia-doelman verschijnt lachend voor camera na nederlaag en vraagt om foto met Ten Hag

14 okt 2022, 09:54

Omonia Nicosia verloor donderdagavond door een late treffer van Scott McTominay met 1-0 van Manchester United. Die nederlaag leidde niet tot veel teleurstelling bij Omonia-doelman Francis Uzoho, die breedlachend voor de camera van BT Sports verscheen.

"Ik ben niet teleurgesteld," vertelde Uzoho. "We hebben een goede wedstrijd gespeeld, al had ik liever minstens een punt gepakt. Maar ik ben gelukkig. Het is geen makkelijk stadion om in te spelen, met al deze grote spelers. Dus ik ben blij."

De doelman van Omonia is groot fan van Manchester United: "Er kwam vanavond een droom uit voor mij. Tijdens de loting zag ik mezelf al spelen op Old Trafford. Ik denk dat dit de beste prestatie van mijn carrière was. Maar ik ben ook trots op mijn teamgenoten, want dit was niet het werk van één persoon. We hebben alles gegeven."

Na de wedstrijd vroeg Uzoho Manchester United-trainer Erik ten Hag om een foto, zo viel te zien op Twitter.

Bekijk hieronder de samenvatting van Manchester United - Omonia Nicosia:

SAMENVATTING: Manchester United - Omonia Nicosia (Groepsfase Europa League)
1:40
SAMENVATTING: Manchester United - Omonia Nicosia (Groepsfase Europa League)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.