Terug

Volg Vandaag Inside

Om deze reden laat Ten Hag de dug-outs van Old Trafford verplaatsen

Om deze reden laat Ten Hag de dug-outs van Old Trafford verplaatsen

29 juli 2022, 15:00

Erik ten Hag is met ingang van het nieuwe seizoen de nieuwe trainer van Manchester United. De trainer is van plan om zijn eigen stempel te drukken op de nieuwe selectie, maar laat zich ook gelden buiten het veld.

Zo heeft de coach gezorgd voor een miniverbouwing in het stokoude Old Trafford. Het stadion - gebouwd in 1910 - had namelijk de dug-outs op een onwenselijke plek staan, volgens Ten Hag. Deze stonden al ruim dertig jaar aan de oostzijde, maar de oud-Ajacied zag deze graag verplaatst worden naar de westzijde.

Waarom? Op deze manier heeft de trainer meer zicht op de wisselspelers die warmlopen en zit de selectie dichter bij Stretford End, waar de fanatieke thuissupporters doorgaans zitten. Door de nieuwe plek van de dug-out zit de selectie van Ten Hag óók dichter bij de spelerstunnel, terwijl de wisselbank van de tegenstander nu dichter bij het uitvak staat in de 'Theatre of Dreams'.

De verbouwing is reeds afgerond. Aankomende zondag debuteert Ten Hag als trainer in het eigen Old Trafford. Dan is Rayo Vallecano de opponent.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.