Terug

Volg Vandaag Inside

Olympique Lyon versterkt zich met Bruno Guimarães

Olympique Lyon versterkt zich met Bruno Guimarães

30 jan 2020, 11:50

Olympique Lyon heeft zich versterkt met de Braziliaanse voetballer Bruno Guimarães. De 22-jarige middenvelder komt over van Atletico Paranaense en tekent een contract tot medio 2024. Met de transfer is 20 miljoen euro gemoeid.

Guimarães meldt zich 10 of 11 februari bij zijn nieuwe club. Hij probeert zich op dit moment met de olympische ploeg van Brazilië voor de Olympische Spelen te kwalificeren. Guimarães is aanvoerder van zijn olympische ploeg.

Olympique Lyon staat vijfde in de Franse competitie. De geblesseerde Memphis Depay komt dit seizoen hoogst waarschijnlijk niet meer in actie voor Lyon.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.