Terug

Volg Vandaag Inside

'Olympique Lyon bereikt persoonlijk akkoord met André Onana'

'Olympique Lyon bereikt persoonlijk akkoord met André Onana'

10 juli 2021, 19:07

De Franse toonaangevende sportkrant L'Équipe weet te melden dat André Onana een persoonlijk akkoord heeft bereikt met Olympique Lyon. De Franse topclub moet samen met Ajax nog wel kijken naar de transfersom.

'Zelfs als voorzichtigheid geboden blijft, heeft de leiding van Olympique Lyon goede vooruitgang geboekt in de transfer van Ajax-doelman Andre Onana, die naar verluidt heeft ingestemd met Lyon. De Nederlandse club moet nog overtuigd worden', zo klinkt de sportkrant. De Fransen kregen eerder concurrentie van Arsenal en Inter Milan, maar lijken nu aan het langste eind te trekken.

Overigens zit Onana nog tot 4 november een dopingschorsing uit. Twee maanden voor 4 november mag hij wel weer aansluiten op een groepstraining. Voor hoeveel de keeper de deur uit zal lopen, is nog niet bekend. Wel wist de NOS te melden dat het zou gaan om een bedrag van zo'n zes tot negen miljoen euro.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.