Terug

Volg Vandaag Inside

Ole Gunnar Solskjaer is 'schaamteloos aan het liegen' tegen Donny van de Beek

Ole Gunnar Solskjaer is 'schaamteloos aan het liegen' tegen Donny van de Beek

11 okt 2021, 15:56

Paul Ince, oud-international van Engeland, stelt dat Manchester United-trainer Ole Gunnar Solskjaer schandalig omgaat met Donny van de Beek. De Nederlander komt opnieuw weinig aan spelen toe bij United en Ince stelt dat Solskjaer 'schaamteloos aan het liegen is'.

'Wanneer je een topspeler koopt, dan is het eerste wat de speler vraagt: hoeveel speeltijd krijg ik en op welke positie?', zegt Ince in The Kelly and Wrighty Show. 'Je kunt dan als trainer die speler dan de waarheid vertellen of je kunt hem niet de waarheid vertellen. Als ik kijk naar de afgelopen anderhalf jaar, dan heeft Solskjaer niet de waarheid aan Donny verteld.'

Van de Beek maakte in de zomer van 2020 voor 39 miljoen euro de overstap van Ajax naar Manchester United, maar komt dit seizoen opnieuw weinig in de plannen voor van Solskjaer. 'Maar je kunt me niet vertellen dat Fred en Scott McTominay elke wedstrijd uitblinken, zelfs Paul Pogba doet dat niet. Ik zou als Van de Beek razend zijn.'

In de zomer kon Van de Beek op huurbasis naar Everton vertrekken, maar dat werd door trainer Solskjaer geweigerd. 'Van de Beek heeft zich tot nu toe altijd professioneel gedragen. Als Ole nu nog steeds zegt dat Van de Beek in zijn plannen voorkomt, dan is hij schaamteloos aan het liegen. Van de Beek moet in het belang van zijn carrière in januari vertrekken bij United', aldus de voormalig middenvelder van The Red Devils.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.