Terug

Volg Vandaag Inside

Ole Gunnar Solskjær haalt fel uit naar Van Persie na kritiek

Ole Gunnar Solskjær haalt fel uit naar Van Persie na kritiek

4 jan 2020, 18:00

De trainer van Manchester United, Ole Gunnar Solskjær reageerde op de persconferentie gepikeerd op de kritiek van Robin van Persie. De oud-speler van United is tegenwoordig analist bij BT Sport en uitte daar zijn kritiek op de Noorse manager.

Nadat Manchester United 2-0 had verloren bij Arsenal verscheen Solskjær lachend voor de camera. Dit verbaasde Van Persie en dit benoemde hij tijdens zijn analyse. "Ik denk dat Solskjær een prima kerel is, maar hij mag best wel eens boos worden na een wedstrijd. Ik zie hem lachen, dit is niet het moment om te lachen", laat Van Persie weten.

United-legende Rio Ferdinand die naast Van Persie zit begrijpt de uitspraken van zijn oud-ploegenoot, maar neemt het nog wel voor de trainer op. Ferdinand stelt dat Solskjaer in de kleedkamer wel uitgesproken is naar zijn spelers, want als speler was hij dit ook.

Solskjær reageerde vandaag op de persconferentie fel op de kritiek. Volgens de Noor kennen ze elkaar niet en is Van Persie niet in de positie om over zijn manier van werken te oordelen. Ook liet hij weten gewoon te blijven lachen tijdens interviews. Tot slot liet hij weten dat het enige wat Van Persie van hem heeft gepakt is zijn nummer 20 en dat het ook het enige blijft wat hij heeft gepakt (doelend op zijn rugnummer bij Manchester United).

Johan looft metamorfose Van Persie: 'Van eikeltje tot potentiële tafelgast'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.