Terug

Volg Vandaag Inside

Olav Mol en Raymond Mens in discussie op Twitter: 'Even factchecken voordat je gaat blaten!'

Olav Mol en Raymond Mens in discussie op Twitter: 'Even factchecken voordat je gaat blaten!'

1 mrt 2023, 18:05

Olav Mol en Raymond Mens hebben op Twitter gediscussieerd over het nieuws dat Mol komend seizoen met Grand Prix Radio de radiorechten van de Formule 1 verliest aan Viaplay.

Woensdag werd namelijk bekend dat Viaplay komend seizoen naast de televisierechten ook beschikt over de Nederlandse radiorechten van de Formule 1. Dat betekent dat Olav Mol met zijn radiozender Grand Prix Radio de rechten verliest. Tegenover NU.nl liet Mol weten dat hij ervan overtuigd is dat NENT, het bedrijf waar Viaplay onder valt, hem "monddood" wil maken.

"Ik zou geen reden kunnen verzinnen waarom ze anders de rechten hebben gekocht. Ik vind het bijzonder. Ik heb nog nooit gehoord dat een televisiezender last heeft van een radiozender. Om mijn commentaar optimaal te kunnen volgen, heb je ook de beelden op tv nodig. Dus volgens mij botst het niet," aldus Mol.

Raymond Mens reageerde op Twitter op de uitspraken van de F1-commentator: "Man man man… Deze gast heeft dertig jaar lang (op een leuke manier, dat zeker) de Formule 1 becommentarieerd, maar er komt een moment dat een nieuwe generatie de kans krijgt. Accepteer dat en stop met zeuren."

Olav Mol is niet te spreken over de reactie van Raymond: "Raymond vergeet even dat wij bij Grand Prix Radio een 20-tal jonge journalisten de kans geven mijlen te maken, ik nu duo-commentaar doe samen met Jack en we een jonge nieuwe commentator, Koen Bakker, geïntroduceerd hebben. Even fact-checking voor je gaat blaten. Groeten, die gast."

Raymond reageert op zijn beurt: "Goed om te horen Olav, a.k.a. 'gast 😉. Zoals gezegd heb ik ook van je genoten, maar het is jammer hoe je in de media blijft opduiken omdat Viaplay met andere commentatoren in zee is gegaan. En als je 30 jaar lang hét gezicht van F1 bent, kun je niet van 'monddood' maken spreken."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.