Terug

Volg Vandaag Inside

'OGC Nice brengt eerste bod uit op Rosario, PSV'er is al akkoord'

'OGC Nice brengt eerste bod uit op Rosario, PSV'er is al akkoord'

25 juli 2021, 22:43

OGC Nice heeft een eerste bod uitgebracht op Pablo Rosario. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Een akkoord tussen beide clubs is er nog niet, wel is Rosario persoonlijk al akkoord met de Franse club.

De geruchten rond Rosario en Nice kwamen afgelopen week op gang. De interesse blijkt nu zeer concreet. Nice heeft naar verluidt een bod van miljoen euro gedaan, maar daar gaat PSV niet mee akkoord. De Eindhovenaren zetten in op 'een marktconform bedrag', meldt het Eindhovens Dagblad.

Rosario is persoonlijk rond met een meerjarig contract. Een akkoord tussen beide clubs over de transfersom is er dus nog niet, maar dat kan de komende uren al snel veranderen. De kans is ook nog aanwezig dat Rosario gewoon mee met PSV naar Turkije gaat, voor de return tegen Galatasaray.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.